Adatkezelés

Tisztelt Ügyfelünk!

 

Cégünk ügyvezetőjeként a hatályos adatvédelmi előírások figyelembe vételével a következő adatvédelmi nyilatkozatot teszem:

 

1.       Adatkezelő: Marosi Tamás EV

 

2.       Adatkezelési célunk: Vállalkozásunk kerüli az adatkészletezést (túlzott adatgyűjtést és tárolást), ezért csak abban az esetben rögzít személyes adatokat, ha az Ön által kért üzleti ajánlatok és terméktájékoztatások kidolgozásaihoz és küldéseihez vagy a megrendeléseinek teljesítéséhez szükséges.

2.1. Amennyiben a fent említett célok valamelyikének megfelelően adja meg a szükséges adatait, akkor azt az Ön adatkezelési hozzájárulásaként értelmezzük.

 

3.       Honlapunk és web áruházunk: használ számítógépes sütiket (cookies) a működési hatékonyságunk növelésére.

3.1. Látogatószám kimutatásokat és keresési eredmény összegzéseket is használunk a hatékonyság mérésére.

 

 

4.       Külső szolgáltatók tevékenysége: Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél a cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak a jogszabályokban előírtnál hosszabb ideig megőrizni, egyéb célra felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

 

5.       Adattörlési irányelv: Törlésre kerülnek az egy éven belül nem használt adatok, de kivételt képeznek ez alól azok a számlázási és szállítási adatok, amiket a pénzügyi és számviteli előírások betartása miatt ennél hosszabban meghatározott ideig őriznünk kell.

 

6.       Tájékoztatás kérése vagy tiltakozás személyes adat kezelése ellen:

6.1. Rögzített adatainak törlését vagy lekérdezését a következő elérhetőségen kérheti:info@drena.hu

6.2. Csak azokat az adatokat tudjuk a kérésének beérkezését követő 5 munkanapon belül törölni, amiknek nincs egyéb jogszabályban meghatározott kötelezési őrzési idejük.

6.3. Önmagunktól elvégezzük az adattörlést azokban az esetekben is, ahol lejárt az egyéb jogszabályokban meghatározott kötelező őrzési idő.

 

7.       Felügyeleti szerv és jogorvoslat: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság www.naih.hu

7.1. Együttműködésre törekszünk, de amennyiben panasszal kíván élni: https://www.naih.hu/online-uegyinditas.html

 

Kecskemét, 2024.01.04.

Marosi Tamás, ügyvezető.

Drena Sport

 

Kérdése van? info@drena.hu