Összetevők


Fekete nadálytő

A fekete nadálytő hatása közismert a  zúzódások, zárt baleseti sérülések, vérömlenyek, gyulladások, valamint fájdalomcsillapítás esetén is. A népi gyógyászatban forrasztófűként is ismeretes, komolyabb sérülés esetén is, mint a csonttörés nagy jelentőségű javulást hozhat a csontállomány és a csontenyv képződésben, ami szebb forrást és rövidebb regenerálódást eredményez.

Árnika virág

Árnika virág   

E remek gyógynövény, összefogva a fekete nadálytővel egymást erősítve, szintén hírneves a zúzódások, ütődések, véraláfutások, gyulladások kiváló kezelőjeként!


Mentol
Mentol

A mentalevél frissítő, hűsítő, görcsoldó és fájdalomcsillapító hatása is kimagasló! Gondoskodik a kellemes komfort érzetről!


Kámfor


Kámfor

Hatékony segítséget nyújt, hatóanyagai miatt, hiszen érzéstelenítő és fájdalomcsillapító hatása révén ízületi sérülés, hátfájdalom, ideg becsípődés, zúzódások, megerőltetés, izomláz esetén lehet meghatározó Joker kártya az összetevők között!


Borsmenta

Borsmenta

Stimuláló vérkeringést serkető hatásáról közismert. Kellemes hűsítő hatása frissíti a bőrt és késedelem nélkül beindítja a regenerálódási folyamatokat!Eukaliptusz


Eukaliptusz

Az eukaliptusz anti-mikrobális és fertőtlenítő tulajdonságokkal bír, serkenti a keringést, csökkenti a fájdalmat, illetve a csontízületi gyulladásokat, és a hát- és izomfájást is.


Csalánlevél

Csalánlevél

Sokak számára közismert  vízhajtó hatásáról. Kiváló eredménnyel használható ízületi gyulladásokkal járó, lüktető fájdalom enyhítésére. Különösen hatásos lehet, ha a problémát köszvény okozza, de mindenféle reumás betegség esetén használható. Ráadásul még a vénás fájdalmak vagy sérülés okozta duzzanatok esetén is javulás érhető el.


Urea


Urea

Az urea segít felgyorsítani a bőr megújulási folyamatát, mert felbontja az elhalt hámsejtek közötti kapcsolatokat, így részt vesz a lebontásukban és eltávolításukban, ezzel jelentősen javítja a bőr vízmegkötő képességét. Van egy további izgalmas tulajdonsága, amely helyi érzéstelenítő hatást gyakorolhat a bőrre. Ez rendkívül hasznos a gyulladásos fájdalmak csökkentésében.
 Az urea támogatja bizonyos bőrtápláló, a bőrt ápoló anyagok behatolását a mélyebb rétegekbe. 


Diólevél
Diólevél

 A Diólevél felülmúlhatatlan gyógynövény, teaként fogyasztva és külsőleg egyaránt. Elsöprő jelentőséggel vehetjük hasznát, gyulladások, zárt sérülések esetén. Idegnyugtató, stimuláló és fertőtlenítő hatású.


Körömvirág

Körömvirág

 Közismert a bőrre gyakorolt regeneráló hatása. Azonnali hatállyal nyújt segítséget a sebek gyógyulásában, gyulladáscsökkentő és fertőtlenítő hatása is kulcsfontosságú.


Rozmaring
Rozmaring

Amellett hogy méltán meghatározó konyhai fűszernövény,  megkerülhetetlen gyógynövény is! A rozmaring kitűnő vérkeringés serkentő, regenerálja az igénybe vett izmokat és késedelem nélkül nyújt segítséget izomfájdalomra és túlterheltségre, valamint reumás eredetű panaszokra.


Pantenol (B5-provitamin)
Pantenol (B5-provitamin)

A B5 provitamin legismertebb nedvesítőszerként, megvédi a bőr gátját, segít megőrizni annak nedvességtartalmát, és megóvja az irritációtól, valamint maximalizálja a bőr hidratációját, miközben javítja a bőr lágyságát és rugalmasságát. Elősegíti a bőr regenerálódását.


Kék Kamilla
Kék Kamilla

Mindenki ismeri a kamilla csodálatos hatását! Gyulladáscsökkentő hatása páratlan és könnyen használható. A kék kamilla olaja kamazulén hatóanyagának köszönhetően bír gyönyörű mélykék színnel. Elsöprő tulajdonságú gyulladáscsökkentő hatása jóval túltesz a normál kamillán, mely kompromisszum mentes segítséget nyújt.
Kérdése van? info@drena.hu