RólunkDRENA SPORT® Premium Quality Product


Deep Renew From NatureMiért a Drena?


Sportolás, aktív mozgás, és nehezebb fizikai munka esetén is egyaránt sérülhet, túlterhelődhet még a legjobb is!


A készítmény 13 szinergens összeválogatott természetes natúr gyógynövény kivonatot tartalmaz, melyek egymás hatását erősítve, rendkívüli támogatást nyújtanak a regenerálódásban!


Legyen szó zúzódás, húzódás, gyulladás, megerőltetés, becsípődött derék, ízületi panasz, izomláz okozta kellemetlenségekről, a Drenára számíthat!A Drena Sport Nem egy újabb sportkrém a sok közül, hanem kifejezetten célfejlesztett produktum, mely 19 év harcművészeti tapasztalat, valamint a legkeményebb kihívások, és elvárások mellett született, több éves tesztelés mellett!


Kiemelkedően figyelünk a kifogástalan természetes (Naturix ISO 16128 minősítésű!) alapanyagokra, melyek tökéletes és magas rangú eredményt biztosítanak használója számára csalódás nélkül.

NaturiX minősítés

A NATURIX® védjegy a bizonyítéka annak, hogy termékeink valódi natúrkozmetikumok, melyek természetes alapanyagok felhasználásával készülnek. A NaturiX minősítés garantálja vásárlóink számára termékeink összetételének és gyártásának megbízhatóságát és biztonságát.
A Nemzetközi Szabványügyi Szervezet (ISO) 2016-ban és 2017-ben publikálta az ISO 16128-as szabványcsaládot, amely célul tűzte ki a kozmetikai termékek és alapanyagok egységes besorolását természetes és organikus szempontból. A szabvány gyakorlati része indexek formájában minősíti a kozmetikumokat, megmutatva, hogy a termék hány százalékban tartalmaz természetes, vagy organikus összetevőket. Termékeink címkéin ezeket a számokat láthatjátok.


A Drena Sport készítmény nem tekinthető gyógyhatású készítménynek, nem alkalmas betegségek kezelésére, azok megelőzésére.
Használata nem helyettesíti a gyógykezelést, illetve a szakszerű orvosi ellátást.
A weboldalon feltüntetett információk nem a Drena Sport kutatásain alapulnak, hanem az egyes kozmetikumokban felhasznált összetevőkről a szakirodalomban elérhető, általánosan elfogadott tudományos megállapítások, mérési eredmények illetve egészségre vonatkozó állítások, az eddigi vásárlóink tapasztalatai vagy az alapanyagokat beszállító partnereinktől kapott információk.A honlapon található információk tájékoztató és ismeretterjesztő jellegűek nem az OÉTI, illetve az Országos Gyógyszerészeti Intézet (OGYI) szakvéleményei. Betegséggel kapcsolatban kérje orvosa vagy gyógyszerésze szakvéleményét!


Kérdése van? info@drena.hu